Ph.d.-stipendium til projekt om anvendelsen af data og AI inden for skole- og uddannelsesområdet

Ansøgningsfrist: 15. marts, 2023.

Ph.d.-projektet skal fokusere på anvendelsen af data og AI inden for skole- og uddannelsesområdet.

Vi søger en kandidat med en baggrund inden for pædagogisk antropologi, antropologi, science and technology studies, sociologi eller lignende. Viden om digitalisering, dataficering og algoritmestudier samt erfaring med etnografisk forskning er en fordel. Det etnografiske feltarbejde skal udføres i Danmark; af den grund skal ph.d.-stipendiaten kunne tale flydende dansk. Ph.d.-uddannelsen indeholder desuden et semesters ophold ved Oxford University. Feltarbejdet og forskningsopholdet er fuldt finansieret. Projektstart: 1. september, 2023.

Tilknyttet forskningsprogrammet Fremtidsteknologi, Kultur og Læring, DPU i tilknytning til DFF-forskningsprojektet ”Automated Expertise? Artificial intelligence and algorithmic systems as inter-professional work practices”, ledet af Maja Hojer Bruun, Pædagogisk Antropologi, DPU.

Læs mere og ansøg her.