Hjælpelærer i STS


På DTU Management søger vi 3 hjælpelærere til at bistå på kurset Viden og Samfund, som er et obligatorisk kursus om videnskab og teknologi i samfundsmæssig kontekst (5 ECTS). Kurset forløber som et intensivt, fuldtidskursus de første tre uger af januar. Vi behøver hjælpelærere til de 2 sidste uger af kurset fra d. 9.-20. januar med forberedelse inden, herunder et lærermøde d. 15/12. i alt 52 timer per hjælpelærer. Det primært arbejde vil bestå i at give feedback på opgaver fra de studerende og være til rådighed for spørgsmål samt forskellige administrative opgaver. 

Du skal være kandidatstuderende og have kendskab til STS. Hvis det har din interesse, så send en kort beskrivelse af, hvorfor du gerne vil være hjælpelærer på kurset til browi@dtu.dk og vedhæft en karakterudskrift for dit nuværende studie. Deadline: d. 9/12 2022.