Offentligt foredrag: Beyond the Romance of Collaboration

I inviteres hermed til et offentligt foredrag af Kenneth Gergen, Senior Research Professor of Psychology, Swarthmore College, US, om dialog og samarbejde (ifm kollaborativ vidensproduktion).

Mandag den 29. oktober kl. 14.00-kl. 16.00 i biografen, bygning 41.1, Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier (CBIT, RUC).

Seancen tilrettelægges interaktivt: Foredraget er på cirka en time og efterfølges af en reflekterende team med deltagelse af Professor Dorthe Staunæs, DPU, Aarhus Universitet; Professor Danilo Streck, the Graduate School of Education, Universidade do Vale do Rio dos Sinos –UNISINOS, Brazil; Lektor Marianne Kristiansen, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet og Professor Louise Phillips, Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kenneth Gergen gæster CBIT i forbindelse med symposiet ”Reflexive Strategies for Collaborative Research” (by invitation only), som afholdes den 29. – 30. oktober i anledning af udgivelsen af Phillips, L., Kristiansen, M., Vehviläinen, M. og Gunnarsson, E. (red.) Knowledge and Power in Collaborative Research: A Reflexive Approach. Routledge Advances in Research Methods Series. London and New York: Routledge. Kapitelforfattere: Jørgen Bloch-Poulsen, Karen Dons Blædel, Lisbeth Frølunde, Ewa Gunnarsson, Riikka Homanen, Maja Horst, Marianne Kristiansen, Pauliina Lehtonen, Ulla-Britt Lilleaas, Agnete Neidel, Birgitte Ravn Olesen, Christina Hee Pedersen, Louise Phillips, Ursula Plesner, Marja Vehviläinen og Trine Wulf-Andersen (for mere info om bogen se http://www.routledge.com/books/details/9780415540247/).

Efter seancen er I meget velkomne til receptionen kl. 16.00 i anledning af udgivelsen af bogen.

Arrangørerne: Jørgen Bloch-Poulsen, Lisbeth Frølunde, Marianne Kristiansen, Birgitte Ravn Olesen, Christina Hee Pedersen og Louise Phillips
Forskningsgruppen Dialogisk Kommunikation (http://www.ruc.dk/institutter/cbit/forskning/dialogisk-kommunikation/) og Nordforsk Network for the Study of the Dialogic Communication of Research (www.dialogue.ruc.dk)