Natur, menneske og teknologi. Teknologiske dilemmaer i historisk perspektiv

Seminar: Dansk Teknologisk Selskab

Ny teknologi har altid fascineret, men har også fået de bekymrede panderynker frem. På dette seminar om teknologiske dilemmaer i et historisk perspektiv kommer historikere og filosoffer med oplæg til en diskussion af teknologiens påvirkning af forholdet mellem natur og menneske og om de etiske valg, som ny teknologi som robotter involverer. Se det detaljerede program her. Seminaret holdes den 15. september på DTU og er arrangeret af Dansk Teknologihistorisk Selskab i samarbejde med HITEK og Teknologihistorie DTU.

Tid og sted:

Fredag den 15. september kl. 12-16.30 på DTU (Anker Engelundsvej, bygning 101, lokale S01 (stuen), 2800 Kgs. Lyngby). Efter seminaret er der generalforsamling i Dansk Teknologihistorisk Selskab og fælles middag i Lyngby for alle interesserede. Læs mere om programmet og tilmelding her.